top image

⬐Servicii oferite de TNS Elprod Laboratory⬎

Calitatea produselor proprii este consecinţa directă a calităţii proiectării, a cerinţelor interne ale companiei privind rentabilitatea cât şi a cerinţelor impuse de nevoile clienţilor. În cadrul companiei, controlul de calitate nu se reduce la rolul pasiv de depistare, constatare şi înregistrare a defectelor calitative, ci are rolul de a optimiza continuu procesul de producţie. Compania a demarat demersurile necesare implementării sistemului integrat de management al calităţii ISO9001. Capacităţile de producţie, testare şi verificare calitativă ne permit output-uri productive variate în intervale de timp ce satisfac cerinţele clienţilor noştri.
Amplificatoarele audio sunt proiectate pentru a reda un sunet cu adevărat de calitate. Soluţiile propuse sunt destinate publicului audiofil din zona DIY, integratorilor de sisteme audio şi producătorilor de echipamente audio din zona profesională. Proiectarea modulelor de amplificatoare urmăreşte integrarea eficientă a acestora în orice sistem audio, eficienţă bazată pe utilizarea în proporţie de 100% a componentelor şi accesoriilor comercializate de compania TME. Dacă recunoşti importanţa unui sunet de calitate, noi îţi putem oferi o soluţie reuşită la un preţ corect.
La nivel mondial, numărul radioamatorilor se ridică la peste 6 milioane din care circa 900.000 numai în Statele Unite. În România numărul acestora este de peste 6.000. Radioamatorismul s-a dezvoltat concomitent cu tehnologia, iar radioamatorii din întreaga lume au influenţat într-o mare măsură studiul asupra propagării undelor, dar şi asupra construirii echipamentului necesar radiocomunicaţiilor. Pentru acest sector aflat într-o continuă dezvoltare, compania noastră a proiectat şi realizat o serie de module electronice unice pe piaţa internaţională de profil.
Cantitatea, calitatea şi costurile au fost şi sunt factorii determinanţi în dezvoltarea sistemelor de automatizare a proceselor industriale. Însă clienţii de astăzi sunt în căutare de ceva mai mult atunci când încearcă să implementeze sisteme de automatizare: fiabilitate şi disponibilitate ridicată a mijlocului productiv, capacitatea de a produce o gamă mai largă de produse cu timp minim de reconfigurare. Putem proiecta şi realiza soluţii de automatizări de ultimă oră pentru orice tip de afacere.

2016 - TNS Elprod laboratory - Toate drepturile rezervate.